Привітання начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА з Великоднем

Щиро вітаю вас із найсвітлішим святом – Великоднем! Із святом життєдайної та вічної любові, торжества правди й справедливості.

Воскресіння Христа є воскресінням всього найкращого, що закладено Богом в людині: честі, гідності, людяності. Маємо надію, що подібно Христу, жертовність наших Захисників та Захисниць України у праведній боротьбі з ворогом – є символом відродження всього світу! Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне.

Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій. Завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняємось Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи Перемогу.

У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам’яттю загиблих.

Світлий Великдень — свято, яке дарує надію та підсилює віру. Для кожного українця — це віра в Перемогу та добробут нашої Батьківщини.
Нехай кожен відчує світло. Нехай в душі не згасає вогонь. Бо маємо жити й боротись. Маємо допомагати один одному та пліч-о-пліч здобувати нашу свободу.

Бажаю кожному затишного Великодня!

Зі святом Христового Воскресіння! Христос Воскрес! Воскресне Україна!