Віктор Войтенко привітав працівників охорони здоров’я з прийдешнім професійним святом

Найближчої неділі працівники галузі охорони здоров’я нашої держави відзначатимуть своє професійне свято – День медичного працівника.

Тому сьогодні, 16 червня, в залі засідань міської ради відбулись урочистості на яких прозвучали слова привітань та адресували відзнаки медикам, які працюють у закладах охорони здоров’я укрупненого Красноградського району.

Також медичні працівники приймали вітання від заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Черняка, який цього дня перебував у районі з робочим візитом. Заступник звернувся до присутніх та принагідно переказав слова привітання від очільниці області Айне Тимчук.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у проведенні якісного реформування галузі охорони здоров’я району та з нагоди відзначення Дня медичного працівника нагородили медиків почесними грамотами.

Під час урочистого дійства відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи району, які подарували усім присутнім запальні танці, пісні та гарний настрій.