Робоча зустріч на тему: «Взаємодія органів виконавчої влади та соціальних партнерів у вирішенні питань соціальної адаптації до мирного життя і повернення до трудової діяльності учасників бойових дій, ветеранів та членів їх сімей»

Начальник управління соціального захисту населення Красноградської РВА Світлана ГОНТАР взяла участь у робочій зустрічі на тему: «Взаємодія органів виконавчої влади та соціальних партнерів у вирішенні питань соціальної адаптації до мирного життя і повернення до трудової діяльності учасників бойових дій, ветеранів та членів їх сімей», яка була організована та проведена Красноградською філією Харківського обласного центру зайнятості.
Під час зустрічі обговорили стан надання послуг учасникам бойових дій, ветеранам та членам їх сімей, можливості навчання за допомогою ваучерів, надання мікрогрантів для відкриття або розвитку власної справи та державні програми компенсації витрат роботодавцям за працевлаштування ветеранів.
Дякуємо директору установи Ірині ПЕТРИКІНІЙ за незмінну дієву співпрацю з районною військовою адміністрацією та територіальними громадами району. Працюємо разом далі.