Зустріч з родинами безвісти зниклих та полонених військовослужбовців Красноградського району

Сьогодні представники Східного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими разом представником Міжнародного Комітету Червоного Хреста, представником уповноваженого з питань безвісти зниклих за особливих обставин, представником уповноваженого з прав людини Верховиної Ради України провели зустріч з родинами безвісти зниклих та полонених військовослужбовців Красноградського району.
Координація зустрічі здійснювалася спеціалістами районної державної адміністрації у співпраці з громадами району, РТЦК та СП. Під час конструктивного діалогу з учасниками зустрічі начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО обговорив основні пріоритетні напрямки спільної важливої роботи та шляхи вирішення ряду питань, з якими звертаються родини військовослужбовців.
Зокрема, під час зустрічі обговорювалися питання щодо соціальних гарантій пенсійного забезпечення, отримання виплат членами родин, комунікації зі слідчим, військовими частинами, а також питання щодо обміну та повернення військовополонених.
Присутні родичі зниклих безвісти могли індивідуально отримати консультацію та обговорити всі питання з кожним із спеціалістів.
Це вже другий візит працівників Східного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими до нашого району. Дякуємо за незмінну та важливу співпрацю. Підтримуємо та допомагаємо спільно і тільки разом!
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ
Якщо члени вашої родини, родичі чи знайомі потрапили в полон або безвісти зникли, можна звернутися до Східного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими за адресою: м. Харків, вул. Космічна, 21, телефон гарячої лінії: 0800300176.