Привітання голови Красноградської РДА Віктора Войтенка з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності

Шановні красноградці та жителі району, щиро вітаю вас з великими державними святами нашого народу – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності!

Цьогоріч незалежна Україна святкує своє 30-річчя. Це не просто День народження країни. А день, коли зустрічаються минуле, теперішнє та майбуття. Це вагомий привід замислитись над подіями, що привели Україну до цієї дати, та перейняти мудрість попередніх поколінь. І в той же час усвідомити  свою відповідальність, як громадянина, в теперішньому за власні вчинки та прийняті рішення. Бо саме вони вплинуть завтра на майбутнє, творення якого – обов’язок кожного з нас.

Ми  платимо за свою свободу найдорожчу ціну та свято бережемо пам`ять про всіх, хто здобув її для нас – відомих і безіменних борців за волю України.

У ці святкові дні бажаю вам миру, добробуту, міцного здоров’я, злагоди в родинах та успіху в усіх починаннях.

Хай завжди сяють яскраві посмішки на обличчях наших дітей, небо буде мирним, а доля кожного українця світлою! Хай з кожним днем у нас з’являється все більше приводів пишатись тим, що ми представники неповторної нації. Єднаймося, допомагаймо одне одному, спільно будуймо країну!

Зі святом!

З повагою

Голова Красноградської РДА

Віктор ВОЙТЕНКО