Нарада щодо створення робочої групи з питань організації відзначення 30-річчя Незалежності України при райдержадміністрації

За ініціативи голови Красноградської районної державної адміністрації Віктора Войтенка буде створена робоча група з питань організації відзначення 30-річчя Незалежності України при райдержадміністрації.
 
Сьогодні, 07 червня, в кабінеті очільника району була проведена перша робоча зустріч з керівництвом району та головами територіальних громад з приводу обговорення початкової роботи по створенню робочої групи.
У ході обговорення заслухали голів громад та керівників закладів культурної сфери району з пропозиціями та початковим планом проведення святкування.
 
Голова РДА запропонував провести соціальне опитування в кожній громаді на сторінках соціальних мереж та розмістити інформацію на шпальтах місцевих газет щодо залучення активних громадян до робочої групи.
 
«Ми повинні враховувати думку наших жителів. Свято проводиться для людей, тому з радістю вислухаємо всі пропозиції та побажання і обов’язково обговоримо їх на засіданні робочої групи. Починаємо готуватись вже зараз, адже відзначення 30-річчя Незалежності України повинні провести на найвищому рівні»,  –  говорить голова райдержадміністрації.