Робочий тиждень у райдержадміністрації розпочався з апаратної наради

7 червня голова райдержадміністрації Віктор ВОЙТЕНКО провів апаратну нараду, у якій взяли участь – голова районної ради Володимир ПТИШНИК, заступники голови райдержадміністрацій, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Під час наради, традиційно, керівники звітували про проведену роботу своїх підрозділів за минулий тиждень, розглянули кілька питань, що стосуються роботи найближчим часом.

Зокрема, обговорили питання вакцинації з головними лікарями району. Руслана РАВЛЮК  проінформувала про стан вакцинації та щодо отримання нової партії вакцини  CoronaVac, яка складає 440 доз.

Довідково. Кегичівка – 300, Зачепилівка – 250, Сахновщина – 200 та Старовірівка – 310 отримали доз.

Очільник району звернувся до присутніх з проханням проведення роз’яснювальної роботи серед працівників підпорядкованих установ та загалом серед населення громад  щодо важливості щеплення від корона вірусної інфекції та дотримання карантинних обмежень.

Також у ході апаратної наради заслухали  директорів житлово-комунальної сфери щодо фінансового становища підприємств та шляхів вирішення проблемних питань.

Особливу увагу голова райдержадміністрації Віктор Войтенко приділив питанню створенню робочої групи з питань організації відзначення 30-річчя Незалежності України, тому акцентував на повній взаємодії та співпраці задля проведення святкування на належному рівні. Наголосив, що всі надані ним доручення знаходяться на його особистому щоденному контролі.