Під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада з питань організації та проведення національного мультипредметного тесту

Сьогодні під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада з питань організації та проведення національного мультипредметного тесту.

У нараді взяли участь голови громад, представники місцевих підрозділів ГУ ДСНС та Нацполіції, керівники відділів освіти.

Присутні на нараді прозвітували про стан готовності закладів освіти, які визначені тимчасовими екзаменаційними центрами, до проведення вступних випробувань.

У порядку денному було проговорено організаційні безпекові питання, а також сприяння організації підвезення учнів, визначення маршрутів та супроводжуючих осіб, забезпечення повноцінного функціонування захисних споруд цивільного захисту, безперебійного інтернету, дотримання працівниками пунктів тестування регламенту проведення національного мультипредметного тесту.

«Наша головна задача – забезпечити максимально безпечні умови для учасників вступних випробувань. Всі визначені на території району пункти тестування мають працювати з дотриманням усіх методологічних рекомендацій та безпекових вимог», – зазначив Віктор ВОЙТЕНКО