У разі перебоїв із телемовленням жителі Харківщини можуть підключитися до державного цифрового телебачення

Внаслідок ворожих ударів по інфраструктурі Харківщини, в окремих громадах можуть виникати перебої радіо- та телемовлення.

Аби мати сталий доступ до телебачення, жителі Харківської області можуть налаштуватися на хвилі державного цифрового телебачення МХ-7. Процес налаштування однаковий для усіх моделей цифрових приймачів.

Спершу необхідно обрати спосіб підключення. Виконавши підключення апарату, потрібно ввімкнути телевізор і приставку. На телевізорі необхідно вибрати відеовихід, щоб перейти до меню ресивера. Якщо підключення виконано правильно, то на екрані з’явиться вікно з привітанням.

Якщо в розділі «Режим пошуку» відображається «DVB-T + DVB-T2», то приймач відразу знайде всі доступні до вашого регіону канали самостійно. Такий спосіб спрацює тільки в тому випадку, якщо вас вже є антена, спрямована в потрібному напрямку. Якщо вам не відомий потрібний напрямок антени, плавно прокрутіть її, стежачи за шкалами інтенсивності та якості сигналу.

Перелік каналів завантажиться вручну або автоматично.

На мультиплексі МХ-7 жителі Харківщини можуть дивитися такі програми: «Перший», «Суспільне Культура», «Рада», «Армія ТБ», «1+1», «ICTV», «Інтер», «Ми – Україна», «Піксель» та інші.