Голова Харківської обласної ради Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО відвідала з робочим візитом Красноградську громаду

Разом з начальником Красноградської РВА Віктором ВОЙТЕНКОМ, депутатами обласної ради, головою Красноградської міської ради та начальником Наталинської СВА в рамках робочої поїздки очільниця обласної ради відвідала об’єкти, де були реалізовані проєкти в рамках обласних конкурсів «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді».
Зокрема:
📌 Красноградський ліцей №1 ім. О.І.Копиленка, де відновлено функціонування шкільної їдальні, проведено відновлювальні роботи, придбано кухонну техніку та посуд (з обласного бюджету спрямовано 684,2 тис. гривень, з міського – 299,9 тис. гривень);
📌КЗ «Красноградський молодіжний центр», у якому проведено поточні ремонтно-відновлювальні роботи укриття закладу (обласний бюджет – більше 1 млн гривень, з міського – 447,0 тис. гривень);
📌 КНП «Красноградська центральна районна лікарня», де придбано медичне обладнання. На комплекс електронейроміографічнй комп’ютерний M-TEST ONE-4 та 10 функціональних ліжок з електроприводом з обласного бюджету спрямовано 699,4 тис. гривень, з міського – 299,7 тис. гривень.
Крім того, було відвідано Красноградський ліцей № 5, де проведено капітальний ремонт шкільного укриття за кошти державної субвенції та співфінансування громади.
Під час спілкування з працівниками закладів було обговорено ряд важливих питань та окреслено спільні плани подальшої співпраці. Тетяна Петрівна відзначила якісну реалізацію проєктів в громаді, зокрема проведення ремонтних робіт в закладах.
«Ми всі працюємо на перемогу, – зазначає керівник району, – і ця робота багатокомпонентна. Вона включає як військову складову, так і роботу в тилу. Така підтримка обласної ради та її депутатів, ініціатив громад та району в цілому дуже актуальна і цінна. Разом ми маємо змогу допомагати нашим захисникам, а також реалізовувати важливі соціальні проєкти та вирішувати ряд питань, які є зараз нагальними в умовах воєнного стану».
Продовжуємо співпрацю та дякуємо за потужну підтримку. Разом до перемоги!🇺🇦