Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», в рамках якої фахівцями Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості проведений інформаційний захід із внутрішньо переміщеними особами у місці їх компактного проживання на базі Комунального закладу охорони здоров’я «Красноградський медичний
фаховий коледж» Харківської обласної ради. Директор філії Ірина Петрикіна презентувала послуги служби зайнятості, надала інформацію про активні програми зайнятості, а саме: можливість отримання мікрогранту на створення власного бізнесу у рамках реалізації державної програми «єРобота», отримання ваучера на навчання для здобуття нової професії або підвищення кваліфікації, участь у суспільно корисних та громадських роботах тощо.

Учасники заходу мали можливість поспілкуватися з фахівцями особисто та отримати на свої питання кваліфіковані, вичерпні відповіді. Проведення таких заходів є важливим кроком у забезпеченні соціальної підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громадах, а особливо в питаннях їх зайнятості.