Наступного тижня розпочнуть розглядати діяльність районних робочих групи «Прозорість і підзвітність»

Про це говорили під час апаратної наради під головуванням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

В усіх районах області було створено робочі групи «Прозорість і підзвітність», які збирають інформацію щодо публічних закупівель з територіальних громад та надають дані робочій групі при Харківській ОВА.

«Ще раз наголошую, всі ключові питання, звернення, а також публікації у ЗМІ, соцмережах розглядаємо на засіданнях. Нагадаю, що від наступного тижня, кожного тижня ми будемо розглядати детально роботу кожного з районів нашої області, – зазначив Олег Синєгубов.

В межах реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність» було розроблено рубрику «Публічні закупівлі» на офіційному веб-сайті Харківської ОВА. Там міститься інформація щодо проведених та актуальних закупівель. Також проводяться тренінги для держслужбовців щодо запобігання та протидії корупції.

«Пропонуємо посилити висвітлення діяльності районних робочих груп «Прозорість і підзвітність» на відповідних офіційних веб-сайтах районних військових адміністрацій», – додав заступник начальника Харківської ОВА та голова робочої групи «Прозорість та підзвітність» при облвійськадміністрації Євген Іванов.

Нагадаємо, розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 10 жовтня на Харківщині створили робочу групу «Прозорість і підзвітність». До її складу увійшли керівники структурних підрозділів ХОВА, начальники районних військових адміністрацій області, представники правоохоронних органів та громадськості.