Під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулась оперативна нарада з головами територіальних грома

Присутні обговорили ряд питань щодо початку опалювального сезону. Зокрема щодо забезпечення потреб домогосподарств вразливих (соціально незахищених) верств населення територіальних громад в деревині паливній та забезпечення матеріалами та обладнанням Пунктів Незламності задля їх сталого функціонування згідно чинних вимог.

Окремо говорили щодо діяльності робочої групи “Прозорість і підзвітність” до складу якої включені представники структурних підрозділів РВА, правоохоронні органи, керівники громад району та представники громадських організацій.

Крім того розглянули питання щодо заходів профілактики сказу у диких тварин на території району.

Також під час наради обговорили питання щодо подання пропозицій для формування переліку пріоритетних проектів від громад під міжнародну допомогу, а також щодо ефективних механізмів забезпечення тимчасової зайнятості ВПО.
Зокрема начальник Красноградської РВА наголосив на опрацюванні питання доповнення переліку видів суспільно корисних робіт, видом: “Догляд за громадянами у комунальних закладах охорони здоров’я та соціальної сфери”.
Працюємо далі.