На Красноградщині пройшов цикл заходів, присвячених подвигу військовослужбовців, які загинули в російсько-українській війн

В День пам’яті та перемоги над нацизмом в роки Другої світової війни ми висловлюємо повагу усім українським борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.
Вже 10 років Україна вкотре бореться за своє існування, за життя народу, потерпаючи щодня від обстрілів та втрачаючи найкращих її захисників. Ми вклоняємося кожному, хто боронив колись та боронить сьогодні нашу землю.
З метою вшанування пам’яті мужніх захисників України КЗ “Красноградський краєзнавчий музей ім. П.Д. Мартиновича” Красноградської міської ради, спільно з родинами загиблих героїв, організували цикл заходів, присвячених подвигу військовослужбовців, які загинули в російсько-українській війні.
Працівники районної військової адміністрації разом з представниками місцевого самоврядування, родинами загиблих військовослужбовців, військовими та громадськістю взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО.
У сквері «Молодіжний», поруч з пам’ятним знаком, відбулося урочисте відкриття символічного серця пам’яті та честі.