У Краснограді відзначили День вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав

З нагоди відзначення Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 33-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану в Краснограді було проведено урочисті заходи.

Керівництво району, міста, рідні загиблих воїнів-афганців, колишні воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО і представники громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам Афганської війни та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Звертаючись до ветеранів Афганістану, керівник апарату Красноградської РДА Людмила Чистікова передала вітання від голови райдержадміністрації Віктора Войтенка та засвідчила безмежну шану і глибоку повагу усім мужнім і героїчним співвітчизникам, яким довелося нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Урочистості продовжились у Будинку культури, де учасникам бойових дій на території інших держав були вручені грамоти голови районної державної адміністрації та голови районної ради.

День виводу військ з Афганістану – це і свято афганців-ветеранів, і день пам’яті й скорботи про всіх загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе) Возможно, это изображение (8 человек, люди стоят и на открытом воздухе) Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и на открытом воздухе)