Робоча нарада з головами територіальних громад

Сьогодні відбулась робоча нарада під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Войтенка з головами територіальних громад.

На початку засідання керівник сервісного центру МВС України Сергій Наконечний розповів присутнім щодо можливості запровадження адміністративних послуг з державної реєстрації транспортних засобів та видачі або заміні посвідчення водія через ЦНАПи територіальних громад.

Присутні на засіданні обговорили ряд важливих питань життєдіяльності району. Окрему увагу приділили стану формування резерву батальйону ТрО та окремим питанням, які виникають у процесі становлення районної системи територіальної оборони.

Питанню якісного надання соціальних послуг населенню в громадах було приділено окрему увагу. Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко доручив посилити відповідальність щодо належного надання соціальних послуг населенню, а саме: якісної та вчасної обробки документів для оформлення субсидій та своєчасних виплат усіх видів соціальних допомог.

Також в пріоритеті – необхідність нарощування темпів вакцинації бустерною дозою від COVID-19, яку вводять як ревакцинацію вже після повного курсу щеплень, щоб посилити ефективність вакцинації, яка з часом знижується.

Головне, у всіх питаннях знаходити спільні шляхи вирішення, досягати взаєморозуміння та співпраці.

 

Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении) Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят и в помещении) Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)