Щотижнева апаратна нарада

18 січня 2022 року  під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась апаратна нарада за участю голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації та голів територіальних громад району.

На початку засідання обговорили питання вакцинації населення та заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби.

«Медики, комунальники та місцеві урядовці мають щепитися від COVID-19 до 31 січня. Працівники цих установ, які не отримають принаймні одну дозу вакцини до вказаного терміну, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати», – зазначає Віктор Войтенко.

У порядку денному розглянули важливі питання життєдіяльності району. Зокрема, говорили про стан розроблення та  затвердження Стратегії розвитку територіальних громад району, про соціально-важливі проєкти, які планується реалізувати у 2022 році та про стан фінансового забезпечення первинної та вторинної ланки медицини.

Також, за участі командира батальйону ТрО майора Анатолія Макагона, пройшло обговорення стану функціонування батальйону територіальної оборони, підготовку проєкту районної програми територіальної оборони та стан формування резервного складу ТрО у територіальних громадах Красноградського району.

«Питання організації територіальної оборони є надзвичайно актуальним. Тому наголошу на активній позиції кожного керівника територіальної громади у формуванні територіальної оборони », – зауважив Віктор Войтенко.

Возможно, это изображение (1 человек, сидит, стоит и в помещении) Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, дерево и в помещении) Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят и в помещении)