Планують провести капітальний ремонт дороги Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха

Роботи на дорозі Т-21-21 проводитимуться у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили про наміри в проведенні капітального ремонту автомобільної дороги Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха на ділянці км 59+600 – км 66+300.

Загальна довжина ділянки, що підлягає ремонту, становить 6,77793 км і є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення, належить до ІІІ технічної категорії.

«Соціально-економічна необхідність планованої діяльності полягає у тому, що нинішні параметри та технічний стан дороги не задовольняють вимоги руху, внаслідок чого значно знижується швидкість, що викликало необхідність капітального ремонту автомобільної дороги, – зазначили в САД у Харківській області. – Проведення капітального ремонту позитивно вплине на поліпшення транспортно-експлуатаційних показників ділянки дороги, забезпечення аварійної безпеки учасників дорожнього руху, зменшення негативного навантаження на довкілля за рахунок забезпечення належних експлуатаційних якостей покриття».

З заявою про наміри капітального ремонту можна ознайомитися за посиланням.