Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 16 листопада, голова Красноградської районної державної адміністрації Віктор Войтенко провів щотижневу апаратну нараду за участю голови районної ради, голів територіальних громад та заступників голови райдержадміністрації.

Розпочалось засідання з обговорення показників вакцинації населення проти коронавірусної хвороби, як окремо по кожній громаді, так і в цілому по Красноградському району.

«Сьогодні держава продовжує підтримувати громадян та розробляє низку нових інструментів для допомоги. Зокрема, щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19 українці незабаром зможуть отримати від держави 1 тис. грн. »,- говорить голова райдержадміністрації Віктор Войтенко.

Довідково. Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе одержати одну тисячу гривень. Швидко й зручно – через додаток «Дія». За ці кошти вакциновані українці зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр або купити квитки для мандрівок усередині країни – на внутрішні авіа- та залізничні рейси. Програма стартує 19 грудня.

Детальніше за посиланням: https://www.president.gov.ua/…/povnistyu-shepleni-vid…

«В котре наголошую на вакцинації. Коли ми говоримо про вакцину, то це, насамперед, лікарський засіб, який дає змогу попередити захворювання, захиститися від важкого перебігу хвороби, від її летального завершення. Але вакцинація не захищає нас від зараження стовідсотково. Тому треба продовжувати носити маску, не перебувати в дуже людних місцях», – наголошує керівник району.

Крім того, мова йшла про стан опалювального сезону в районі та щодо проведення робіт з благоустрою рекламних щитів на території громад.

Голова РДА Віктор Войтенко рекомендував головам територіальних громад організувати відповідну роботу забезпечивши відновлення пошкодження рекламних щитів та оновити їх зовнішній вигляд.

Також обговорили перспективи організації кампанії оздоровлення дітей пільгових категорій. Є плани та бачення щодо організації роботи у цьому напрямку.

По завершенню наради керівник району надав ряд доручень відповідальним особам.