Оголошення про проведення конкурсного відбору на посаду керівника Піщанського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) Красноградської міської ради Харківської області

На підставі рішення ХХІІІ сесії VІІІ скликання Красноградської міської ради від 28 вересня 2021 року № 1336-VІІІ «Про оголошення конкурсного відбору на посаду керівника Піщанського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) Красноградської міської ради Харківської області» та відповідно до Положення про порядок проведення конкурсного відбору та призначення на посади керівників закладів освіти Красноградської міської ради з 01 жовтня 2021 року розпочато прийом документів від претендентів на посаду керівника Піщанського закладу дошкільної освіти (дитячого садка) Красноградської міської ради Харківської області.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

– заяву про участь у конкурсі;

– автобіографію (резюме);

– копії документів про освіту (наукові ступені та інші відзнаки);

– копію паспорта громадянина України;

– письмову згоду на обробку персональних даних;

– копію трудової книжки або інший документ, що підтверджує стаж роботи;

– довідка про відсутність судимості;

– довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

– документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

– програму розвитку закладу, в якій повинні бути чітко відображені заходи, які будуть вживатися претендентом для вирішення наявних у закладі освіти проблем, забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності;

– мотиваційний лист довільної форми.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Місце та строк подання документів:

Документи приймаються з 01 жовтня 2021 року по 29 жовтня  2021 року до 17 год. 00 хв. у відділі освіти Красноградської міської ради, вулиця Соборна, 77, місто Красноград, 63304.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: ВАСИЛЕНКО Оксана Вікторівна, тел. (05744) 7-03-29, ел. адреса: vkadr.krasnograd@dniokh.gov.ua.