Красноградщина відсвяткувала 30-у річницю незалежності України

У Краснограді відбулось велике,  дружнє святкування. Учора працювало чимало святкових локацій.

Урочистості ж розпочались на центральній площі міста.

Учасників дійства вітав голова Красноградської РДА Віктор Войтенко, голова районної ради Володимир Птишник та голови територіальних громад району.

Також на свято завітали почесні гості –  депутати Харківської обласної ради Сергій Чернов, Армен Бакманян, Сергій Федорик, Микола Пивовар та Андрій Хвесик.

Захід розпочався з представлення громад укрупненого Красноградського району.

Окрасою заходу став феєричний, яскравий флешмоб за участі учнів місцевих закладів освіти, який нікого з присутніх не залишив байдужим.

А традиційно приємним моментом стало нагородження, на якому відзначили представників громад, які своїми знаннями, своєю невтомною працею, здобутками і досягненнями розвивають свій край.

Потім розпочалась концертна програма, яка була насичена виступами талановитих представників громад.

Також для всіх присутніх неочікуваним подарунком був чудовий феєрверк, організований за підтримки депутата Харківської обласної ради Армена Бакманяна.

Далі святкову атмосферу та позитивний настрій усім присутнім на святі подарував заслужений артист України Віталій Козловський, виступ якого відбувся за сприяння сільгоспвиробників району.

Програма вечора продовжилась запальними танцями просто неба на молодіжній дискотеці.

Різноманітні святкові локації, мелодійні пісні, запальні танці, колоритні виступи, веселий настрій глядачів – все це передавало атмосферу, яка панувала учора.

З Днем народження Україно!

#ти_у_мене_єдина