Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 16 серпня, відбулась щотижнева апаратна нарада у Великій залі Будинку ради.

Засідання відбулось під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка та за участі голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Очільник району розпочав нараду з актуального питання щодо підготовки до відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Визначну дату планують відсвяткувати в усіх громадах району.

Святкова програма включає плеяду різноманітних заходів, яка згодом буде оприлюднена на офіційній вебсторінці райдержадміністрації.

Зазначимо, що у святковому концерті візьмуть участь як представники творчих колективів району, так і запрошений на свято популярний український співак, заслужений артист України Віталій Козловський.

Загалом в ході наради було підбито підсумки за минулий тиждень та обговорено ряд питань щодо планів роботи на поточний робочий тиждень. Зокрема:

Головні лікарі району озвучили бачення щодо нагальної потреби об’єднати зусилля в протидії з пандемією, а саме активізувати населення з метою максимальної вакцинації мешканців Красноградщини. Центр масової вакцинації та пункти щеплень працюють стало.

Головна ліснича ДП «Красноградське лісове господарство» Валерія Білоконь розповіла щодо посилення рейдів по незаконній вирубці лісів та про готовність підприємства до протипожежних заходів.

По завершенню наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень.