Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко здійснив низку робочих візитів

Сьогодні очільник району візитував до КНП «Красноградська центральна районна лікарня», де відбувається завершення робіт з облаштування приймального відділення.

Довідково. У межах ініційованої Президентом України програми «Велике будівництво» провели ремонт на першому поверсі хірургічного відділення ЦРЛ, де розміщуються приймальне відділення, відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги, реанімаційне відділення і відділення фізіотерапії.

Також побував у Красноградському краєзнавчому музеї імені П. Д. Мартиновича, де планується – заміна електромережі та перспективи ремонту музею.

«Я не прихильник рутинної кабінетної роботи, для мене пріоритетним є живе спілкування, переконаний, що відкритий діалог – запорука дієвої реалізації планів, що мають на меті забезпечення якісних умов для мешканців району», – зазначає голова районної державної адміністрації Віктор Войтенко.

У вівторок, цього тижня, на апаратній нараді райдержадміністрації було озвучено нагальне проблемне питання щодо критичного стану дорожнього покриття на мосту, який сполучає м. Красноград з с. Наталине.
Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко ініціював розпочати проведення ремонтних робіт на мосту через р. Берестову.

«Є взаємопорозуміння з відповідними службами, а значить є і результат. Це – головне» , – говорить Віктор Войтенко.

Ремонтні роботи розпочато відповідними службами, зокрема ТОВ «Автомвгістраль-Південь».