Відбулися урочистості з нагоди святкування 3-ої річниці утворення Наталинської ОТГ

11 серпня у Наталинській сільській раді відбулися урочистості з нагоди святкування 3-ої річниці утворення Наталинської об’єднаної територіальної громади.

Привітати мешканців ОТГ приїхали багато гостей з району та області, в тому числі і заступник голови райдержадміністрації Олександр Машко, який від імені голови РДА Олександра Кайдаша привітав сільського голову, колектив ради та мешканців громади із визначною подією у житті ОТГ.

“Час швидко спливає. Вже 3 роки на теренах району утворена і результативно працює Наталинська об’єднана територіальна громада і ми можемо тільки порадіти за її успіхи і побажати нових результатів, подальшого розквіту й економічного зростання», – зазначив Олександ Машко.

До привітань з днем народження долучилися й найменші мешканці громади, вихованці дошкільного закладу освіти, які в режимі відеотрансляції привітали з днем народження своїх односельців.

Крім вітань святкова програма супроводжувалася й нагородами.
Так, за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та вагомий особистий внесок у соціально-економний і культурий розвиток населених пунктів Наталинської ОТГ були нагороджені Почесними грамотами Харківської ОДА:
Боровська Віолета Павлівна – Наталинський сільський голова;
Чернуха Ганна Іванівна – старший бухгалтер відділу бухгалтерсого обліку, звітності та господарського забезпечення Наталинської сільської ради.

Грамотами Красноградської РДА були відзначені:
Муха Наталія Олексіївна – депутат Наталинської сільської ради VIIІ скликання;
Скоробагатько Сергій Миколайович – депутат Наталинської сільської ради VIIІ скликання;
Хлівецька Ольга Володимирівна – начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Наталинської сільської ради.

Тож з днем народження, Наталинська громадо! Нових успіхів та процвітання!