Управління соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації інформує

Запрошення на навчання

Навчальний заклад Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж запрошує всіх бажаючих осіб з інвалідністю внаслідок війни, дітей  з інвалідністю, осіб з інвалідністю I-III груп, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій (АТО, ООС) навчатися на денній, заочний та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж є державним навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економічна кібернетика»,  «Фінанси, банківська справа та страхування»,  «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.) повної загальної середньої освіти (11кл.), диплому кваліфікованого робітника.

Зараховані на навчання до коледжу (студенти з інвалідністю I-III груп та дітей з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога). Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище що дає можливість навчатись маломобільним группам населення.

Навчальний заклад розташований за адресою: Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський,  вул. Годованця буд. 13,   тел. (03849)3-26-51.