Безробітним Красноградського району пропонували працевлаштування в АТ «ТРЕСТ ЖИТЛОБУД-1»

З метою задоволення кадрової потреби АТ «ТРЕСТ ЖИТЛОБУД-1» 07 листопада 2019 року в приміщенні Красноградської районної філії Харківського обласного  центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій в режимі онлайн.

АТ «ТРЕСТ ЖИТЛОБУД-1»  – найбільша будівельна організація міста Харків, що має в своєму складі 11 підрозділів, у яких працює понад 1800 осіб. Підприємство ставить перед собою складні завдання, що вимагають активних зусиль. Воно проектує, будує, реконструює будівлі будь-якої складності і призначення, використовуючи новітні технології і матеріали в будівництві.

Представниця роботодавця надала інформацію про наявні вакансії за професією «муляр» та презентувала  стабільну роботу з достойними умовами праці: конкурентна заробітна плата, надання місця к гуртожитку, забезпечення спецодягом, повний соціальний пакет.

Усі присутні ознайомилися з інформацією щодо можливості отримання теоретичних знань та практичного досвіду роботи за зазначеною професією у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
В заході взяли участь 19 безробітних осіб.