Ряд важливих питань розглянули на апаратній нараді РДА

Під час апаратної наради, яку сьогодні провів перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк, обговорено ряд актуальних питань.

Першочергово обговорено питання стану проходження опалювального сезону. Директор Красноградського підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко зазначив, що на сьогоднішній день до опалення підключені всі об’єкти. Головний інженер Красноградського районного відділу АТ

«Харківобленерго» Олександр Кашира доповів, що на лініях електромереж аварійні ситуації відсутні.

Про монетизацію пільг доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар. Вона також зазначила, що наразі запроваджено ведення на офіційному веб сайті райдержадміністрації реєстру колективних угод (договорів), змін і доповнень до них.

Про початок закупівлі новорічних подарунків для дітей дошкільного і шкільного віку, про хід проведення ремонтних робіт у закладах освіти проінформувала начальник відділу світи райдержадміністрації Антоніна Турова.

Серед питань, які розглядалися в ході наради, нагальним було питання про придбання житла для дитячого будинку сімейного типу.

У ході  наради першим заступником голови райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень.