Безробітним Красноградського району пропонували працевлаштування в АТ «Новий Стиль»

З метою задоволення кадрової потреби АТ «Новий стиль» 09 серпня 2019 року в приміщенні Красноградської районної філії Харківського обласного  центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

АТ «Новий Стиль» – лідер у виробництві офісних крісел і стільців в СНД і Східній Європі. Меблі під торговельною маркою Nowy Styl обирають споживачі у 20 країнах світу. Завдяки зусиллям 2500 співробітників, що працюють на виробництві загальною площею 100 000 кв. м, компанія випускає більше 4 000 000 крісел і стільців щорічно.

Представник роботодавця надав інформацію про наявні вакансії на підприємстві та презентував красноградцям стабільну роботу з достойними умовами праці: конкурентна заробітна плата, безкоштовне проживання, часткова компенсація за харчування та проїзд, забезпечення спецодягом, повний соціальний пакет. Безробітні за допомогою відео мали змогу наочно побачити виробничі процеси, умови проживання та відпочинку.

Усі присутні отримали роздатковий матеріал та мали змогу задати питання, що їх цікавлять безпосередньо представникам АТ «Новий Стиль».
В заході взяли участь 21 безробітна особа.