У районі відбувся ІІІ Кубок з волейболу, присвячений пам’яті Героя України І.М. Гулого

У неділю, 07 квітня 2019 року, у Красноградській ДЮСШ відбувся “ІІІ Кубок з волейболу, присвячений пам’яті Героя України І.М. Гулого”.

Відкрили волейбольний турнір урочисто. Згадали Героя України, переглянули відеоролік, вшанували пам’ять хвилиною мовчання.

Зі словами вітань та побажань до спортсменів звернулися: Перший заступник голови Красноградської РДА Валерій Кицюк, донька Івана Гулого Тетяна Третякова, засновниця Благодійного фонду Галина Третякова, фінансовий директор ПАОП “Промінь” Ольга Четверик та завідувач Сектору молоді та спорту Красноградської РДА Оксана Веклич.

Кубки з волейболу, пам’яті Героя України І.М. Гулого стали традиційними на Красноградщині.

 Іван Гулий завжди підтримував спорт у районі. Сьогодні його нащадки з гордістю продовжують добрі справи.

Привітав спортсменів і очільник району Євген Третяков.

“Хто, якщо не ми….Завжди я собі говорю. Таким чином, залучаємо молодь, створюємо відповідні умови… І вже котрий рік поспіль ініціюємо та підтримуємо всі види спорту у районі.”, – наголосив голова райдержадміністрації.

За звання кращих змагалося шість команд: ” Буровик” ХВБР, відділення технологічного транспорту та спецтехніки ФБУ “Укрбургаз”, “Промінь-1”, “Промінь-2”, Красноградський медичний коледж та Красноградський педагогічний коледж.

Перед початком змагань команди підняли білі картки, які є знаком миру, нейтральності та зобов’язання діяти спільно заради кращого світу та символізує силу спорту і означає справедливе відношення й надання рівних можливостей усім, хто бажає долучитися до здорового способу життя.

Ігри були вражаючі, адже за перемогу боролися справжні професіонали. Всі спортсмени були віддані грі та демонстрували яскравий приклад жаги до перемоги.

У підсумку Кубок знайшов свого володаря і ним стала команда”Промінь-1″ с. Кобзівка,

друге місце посіла команда КВТТ і СТ ФБУ “Укрбургаз”, третє місце виборола команда “Буровик” ХВБР.

Кращим гравцем став Сергій Пономаренко (команда КВТТ І СТ ФБУ “Укрбургаз”).

 Євген Третяков мав честь нагородити команди за участь.

Призери та переможці, окрім грамот, кубків та медалів, отримали й грошові винагороди від очільника району.

Організатором змагань виступив Сектор молоді та спорту Красноградської РДА спільно з КЗ ” Красноградський молодіжний центр”.