На Красноградщині відбулись регіональні змагання бригад екстреної медичної допомоги

Миулої п’ятниці, 05 квітня, на Красноградщині відбулись змагання бригад екстреної медичної допомоги “Відкритий регіональний Чемпіонат Слобожанщини – 2019”.

Вже другий рік поспіль, саме в Красноградському районі, проходить відкриття відбіркового етапу змагань на звання кращої команди ЕДМ 2019 року.

Участь взяли бригади ЕМД з восьми районів Харківської області: Красноградського, Зачепилівського, Сахновщинського, Кегичівського, Первомайського, Близнюківського, Нововодолазького та Лозівського.

Шістнадцять команд демонстрували свої знання та боролися за вихід у фінал, який відбудеться 17 травня, на базі табору “Сонячний”.

Захід відбувся на базі Красноградського медичного коледжу. Привітали учасників почесні гості: голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков, директор “Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Віктор Забашта, голова Близьнюківської РДА Анатолій Калашнік, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Сергій Красноперов, голова правління ПРАТ “Сахновщинське” ім. М.О. Ключки Вікторія Морозікова, засновник Благодійного фонду ім Героя України І.М. Гулого Галина Третякова та ін.

Зібралася велика родина важливої професії. Це люди, які зробили свій вибір та присвятили своє життя служінню людям.

“Добре, що існують такі змагання, адже від знань медичних працівників залежить життя пацієнтів. Ваша професія надзвичайно важлива та почесна. Із року в рік, завдяки таким змаганням, ви удосконалюєте свої знання, вміння та навички. Бажаю натхнення до праці, здоров’я та успіхів, а ми вас підтримаємо!”,- сказав Євген Третяков.
Після жеребкування команди розпочали змагання, які тривали цілий день.

Вже о 17.00, у районному Будинку культури, були оприлюднені результати змагань і визначено переможців відбіркового етапу на кращу бригаду екстреної медичної допомоги 2019 року.
Урочистій церемонії нагородження передував святковий концерт, на якому місцеві артисти радували учасників та суддів змагань, а ті, в свою чергу, створили запальну атмосферу своїми танцями.

У підсумку, перше місце посіла команда Первомайського відділення, друге місце посіла команда Біляєвського ППБ (Первомайський район). третє місце посіла команда Красноградського відділення ЕМД.

Директор “Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Віктор Забашта НАГОРОДИВ ПЕРЕМОЖЦІВ СЕРТИФІКАТОМ НА ДЕМІСЕЗОННИЙ КОМПЛЕКТ ОДЯГУ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ЕМД ТА СЕРТИФІКАТОМ НА ПРАВО УЧАСТІ У ФІНАЛІ.