Обережно, шкідники!

Останнім часом значно збільшилася кількість звернень  від громадян  та юридичних осіб щодо присутності  в житлових  та нежитлових приміщеннях,  на прибудинкових    територіях  великої кількості   клопів,  бліх  різних видів,  тарганів та дрібних побутових гризунів.  Наявність зазначених шкідників  викликає не тільки неприємні відчуття в естетичному плані, а враховуючи той факт, що вони є переносниками багатьох інфекційних та паразитарних захворювань,  також може сприяти виникненню та розповсюдженню серед людей  таких  небезпечних захворювань,  як   дизентерія, туберкульоз, брюшний  та висипний  тиф, менінгіт, поліомієліт,  туляремія,  енцефаліт,  гельмінтози  та викликати виникнення алергічних   реакцій.  За даними всесвітньої організації охорони здоров’я  18% людей на планеті мають ті або інші захворювання, які переносять саме комахи та побутові гризуни!

Спроби людей самостійно позбавитися від домашніх  шкідників  приводять лише до  втрати часу та грошей і закінчується поразкою.  Ефективним методом боротьби зі шкідливими та небезпечними комахами та гризунами  є проведення  хімічної  дезінсекції та дератизації.  Для ефективної боротьби та довготривалого ефекту  роботу по проведенню дезінсекції та дератизації  варто довірити  професіоналам. В Красноградському міжрайонному лабораторному центрі ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України»  функціонує відділення дезінфектології, яке має відповідний досвід в  проведенні таких  робіт . Кваліфіковані спеціалісти допоможуть позбавити Вас  від настирливих  та небезпечних комах і гризунів. Дані роботи проводяться на договірній основі –  1,78 грн ( з ПДВ ) коштує обробка 1 квадратного метра  проти комах, 1,55 (з ПДВ) коштує обробка 1 квадратного метра  проти  побутових гризунів.

За детальною інформацією звертайтеся особисто або за консультацією за телефонами  7 – 03 -27 ,  7 – 11- 65  ,  за адресою: вул. Благовіщенська, 92, м. Красноград, з 08.00 до 15.00, крім суботи та неділі.