Команда професійного ліцею “Наша вулиця” здобула перемогу у районному фестивалі КВК

28 листопада у районному Будинку культури відбувся довгоочікуваний фестиваль КВК – 2019 “Студентська осінь”. Чудова пора закінчується, тож і стала вона темою для команд-учасників.
Класикою для району є те, що беруть участь у КВК команди закладів вищої освіти, Красноградського професійного ліцею та команда молоді Красноградщини.
Цьогоріч фестиваль складався із трьох конкурсів: “Фрістайл” – “Дайте мені точку опору і я…”, “Розминка” та “Капітанський конкурс” – “Осінь – найкраща пора для…”.
Голова райдержадміністрації Євген Третяков очолив компетентне журі, до складу якого увійшли голова районної ради Володимир Птишник, директорка кафе “Піца” Галина Третякова та художній керівник, автор сценаріїв та режисер-постановник команди КВК “Студія молодіжного гумору “Саботаж” – володаря кубку переможців фіналу 2015 року Української Аграрної ліги КВК, художній керівник, автор сценаріїв та режисер-постановник Зразкового аматорського Дитячого театру естради ” Вернісаж” – Олена Вербнікова.
У залі було велелюдно. Вболівальники підтримували своїх фаворитів яскравими плакатами, кульками та “морем” аплодисментів.
Команди демонстрували якісний гумор, креативність, оригінальність постановок з гарним музичним оформленням та чудову виконавчу майстерність. Атмосфера позитиву панувала весь вечір.
У підсумку Євген Третяков нагородив усі команди грамотами, статуетками та солодкими подарунками за перемогу у номінаціях.
Тож, “Найкреативнішою” командою стала команда педагогічного коледжу “Час -Пік”“Найартестичнішою” – команда аграрно-технічного коледжу “Тет-а-тет”“Найгумористичнішою” – команда професійного ліцею “Наша вулиця”“Найоригінальнішою” – команда медичного коледжу “Плюс-мінус”“Наймузичнішою” – команда молодіжної збірної м.Красноград “Мармелад”“Кращим гравцем” фестивалю став капітан команди “Наша вулиця” Артем Осін.
 
Так склалося, що останніми роками команді КВК Красноградського професійного ліцею не щастило, проте цього року вони продемонстрували цілковитий фурор, що і привело “Нашу вулицю” до перемоги.
Євген Третяков привітав всіх учасників.
Спонсорами фестивалю виступили голова правління СБОК “Зоряне” Олександр Домнич та директорка кафе “Піца” Галина Третякова.
Захід мав благодійний характер: молодій дівчині, мешканці Краснограду Ірині Шолік, яка має вади слуху і потребує операції, зібрали 4 тис. 242грн.
Організаторами фестивалю виступили КЗ “Красноградський молодіжний центр” та Сектор молоді та спорту райдержадміністрації.