Євген Третяков привітав з Днем Святого Миколая вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей

19 грудня 2017 року голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков відвідав святковий захід в Красноградському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, організований працівниками закладу спільно з вихованцями.

“Ми маємо виховувати в дітях не лише вдячність за турботу та отримані подарунки до свята, а й бажання самим піклуватись про інших, бути уважними, щедрими та чуйними. Це дуже важливо…”, – зауважив очільник району вітаючи вихованців центру зі святом.

Після привітань діти запропонували всім зробити власними руками іграшки у вигляді янголів-оберегів, які потім і вручили гостям. Після цього всі зібрались на чаювання з пригощаннями, які діти разом з вихователями приготували спеціально для відвідувачів.

На свято до центру також завітали: засновник БФ ім. Героя України І.М. Гулого Галина Третякова, настоятель Благовіщенського храму протоієрей Миколай, представники молодіжної організації “Ми молоді” та інші небайдужі люди, котрі традиційно завітали з безліччю подарунків.