Стартували конкурси від Держпраці

Державна служба України з питань праці спільно з організаціями роботодавців та профспілок оголосила про старт онлайн-конкурсів, які об’єднують творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища.

Конкурси приурочили до Дня охорони праці.

Зокрема, проводяться такі онлайн-конкурси:

1. «Мистецтво, що рятує життя»

До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на тему охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт. Участь у конкурсі можуть брати всі охочі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.

2. «Рейтинг спеціалістів з охорони праці» 

Проєкт розпочато Держпрацею спільно з Цифровим видавництвом Експертус. На платформі ratingop.expertus.com.ua спеціалісти з охорони праці мають унікальну можливість випробувати себе, а також увійти до десятки найкращих фахівців України. Участь у конкурсі можуть взяти фахівці з охорони праці, які безпосередньо реалізують функції щодо створення безпечних і здорових умов праці.

3. «Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та їх реалізація» 

Участь у конкурсі беруть юридичні та фізичні особи – підприємці всіх видів діяльності та форм власності з території України, які дбають про ментальне здоров’я своїх працівників та запроваджують психосоціальну підтримку працівників на робочому місці.

4. «Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі»

Участь у конкурсі можуть брати юридичні та фізичні особи – підприємці усіх видів діяльності та форм власності, які використовують найману працю та запровадили інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі в системі управління охорони праці на підприємстві.

Детальна інформація щодо реєстрації та участі у конкурсах розміщена на порталі за посиланням.