Начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО провів робочу нараду з представниками місцевих підрозділів правоохоронних органів, ДСНС та головами територіальних громад

Основне питання у порядку денному – безпека на території Красноградського району та забезпечення громадського порядку під час святкування Великодня.
«Попри складну безпекову ситуацію маємо зробити все, щоб для кожного мешканця Красноградщини свято пройшло спокійно. Ніхто не може передбачити наступну ціль держави-агресора, тому звертаюсь до всіх мешканців бути свідомими, уникати великого скупчення людей та у разі тривоги слідувати до найближчого укриття. Всі богослужіння мають бути максимально безпечними», – зазначив Віктор ВОЙТЕНКО
На Великдень комендантська година в Красноградському районі діятиме без змін – з 23:00 до 5:00 години. Пересування вулицею в цей час заборонене. Храми можна буде відвідати після завершення комендантської години.
Обмежень щодо відвідування кладовищ під час Великодніх свят та поминальних днів не буде.
Всі служби працюватимуть в посиленому режимі.
Звертаємося до всіх мешканців району дотримуватися правил безпеки життєдіяльності під час Великодніх свят.
У разі виявлення сторонніх предметів, порушень публічного порядку просимо негайно повідомляти про це правоохоронні органи за номером 102 або (05744)78291.
У разі виявлення ознак пожежі (горіння), надзвичайних ситуацій та подій різного характеру негайно телефонувати за номером 101 або 112.
Закликаємо всіх бути обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та дотримуватись усіх встановлених правил безпеки.