Завершилась Спартакіада Красноградського району на честь воїнів ЗСУ

Завершилась Спартакіада Красноградського району на честь воїнів ЗСУ, ініційована начальником Красноградської РВА Віктором Войтенком та активно підтримана керівниками громад та спортивною спільнотою району.
З нагоди завершення Спартакіади до Красноградщини завітала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, а свої відео привітання передали: заслужений тренер України – Мирон Маркевич, український воротар іспанського клубу “Реал Мадрид”, красноградець – Андрій Лунін, відомий футбольний коментатор – Ігор Циганик.
Спортивний захід організований на честь воїнів ЗСУ, не міг пройти без запрошення самих військових. Отож на змаганнях був присутній заступник командира Красноградського батальйону територіальної оборони, капітан Костянтин Лисак.
Відкриття завершальних змагань та закриття Спартакіади проходило у Красноградській громаді. Сьогодні команди спортсменів з шести громад району змагались з мініфутболу.
🏆За результатами сьогоднішніх змагань:
переможець – Сахновщинська ТГ:
ІІ місце – Красноградська ТГ;
ІІІ місце – Кегичівська ТГ;
ІV місце – Старовірівська ТГ;
V місце – Зачепилівська ТГ;
VІ місце – Наталинська ТГ.
⚽Кращий гравець – Роман Какадій.
⚽Кращий голкіпер – Олександр Какадій.
⚽Кращий бомбардир -Микита Гранкін.
Протягом місяця представники шістьох громад брали участь у змаганнях з волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, дартсу та міні-футболу.
🏆Сьогодні був заключний етап – переможцем визначено команду Сахновщинської громади.
ІІ місце – Красноградська ТГ;
ІІІ місце – Кегичівська ТГ;
ІV місце – Наталинська ТГ;
V місце – Старовірівська ТГ;
VІ місце – Зачепилівська ТГ.
Вітаємо переможців та бажаємо нових звершень на спортивній арені, а головне – Перемоги над ворогом, який суне на нашу країну.
Підтримуємо. Віримо. Дякуємо, що можемо жити і працювати на рідній землі!
Слава ЗСУ!🇺🇦 Слава Україні!🇺🇦