Під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС
У порядку денному присутні обговорили підготовку заходів щодо охорони та захисту лісів у пожежонебезпечний період 2024 року та протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання продуктів урожаю. Розглянули питання про стан пожежної безпеки об’єктів освіти та охорони здоров’я, про вжиття заходів щодо запобігання виникнення на території району несанкціонованих полігонів твердих побутових відходів.
Заслухали інформацію про результати обстеження хімічно небезпечних об’єктів та об’єктів зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів, розташованих на території району.
Особлива увага була приділена обговоренню питання підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах району до літнього періоду. За результатами доповідей, керуючись рішеннями територіальних громад, наказом начальника Красноградської районної військової адміністрації, у зв’язку з дією обмежень масового перебування населення біля водних об’єктів району у період дії воєнного стану, відсутність визначених та підготовлених місць масового відпочинку населення на водних об’єктах комісією прийнято рішення про заборону купання на території району у літній період 2024 року.
За результатами засідання місцевою комісією з ТЕБ і НС також затверджено районний план основних заходів цивільного захисту на поточний рік