Під головуванням начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада з головами територіальних громад.

Участь у нараді також взяв начальник Красноградського РТЦК та СП Олександр КОНЄВ.
Першочергово учасники наради обговорили стан виконання планових показників з призову мобілізаційних ресурсів, визначених розпорядженням Генерального штабу Збройних Сил України, зупинилися на основних інструментах військового обліку, зокрема наповнення електронного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів «Оберіг», окреслили головні завдання з призову та оповіщення на військову службу під час мобілізації на наступний період.
У порядку денному присутні обговорили подальші кроки щодо організації роботи районної дільниці обласного центру підготовки населення до національного спротиву, а також пропозиції щодо запровадження реабілітаційних послуг в районі для військовослужбовців.
Розглянули питання стану готовності об’єктів захисних споруд цивільного захисту за результатами їх обстеження, проведеного Красноградським районним управлінням ГУ ДСНС.
Крім того, під час наради були обговорені питання щодо організації роботи з реалізації проєктів з облаштування укриттів у громадах, створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення (МАСЦО) та підведені підсумки опалювального сезону.
За підсумками наради начальником РВА надані відповідні доручення.
Працюємо далі!