Відбувся круглий стіл з актуальних питань соціального захисту громадян в умовах воєнного стану

29 березня відбувся круглий стіл з актуальних питань соціального захисту громадян в умовах воєнного стану за участі народного депутата Павла Сушка, начальника Красноградської РВА Віктора Войтенка, членів сімей зниклих безвісти, полонених, загиблих Захисників та Захисниць, ветеранів району, начальника Красноградського РТЦК та СП Олександра Конєва та керівників громад району.
На заході обговорені проблемні питання родин за участі в форматі онлайн заступника т.в.о. Міністра у справах ветеранів України, директора Департаменту соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України Руслана Приходько та його заступника Руслана Кучука.
Обговорили конкретні випадки та першочергові дії, у випадку потрапляння в полон, зникнення безвісти або загибелі військовослужбовця. Окрему увагу учасники круглого столу приділили медичному супроводу, гарантіям, пільгам та виплатам, які передбачено для сімей військовослужбовців та ветеранів.
Всі питання, відповіді на які потребують додаткового вивчення, представники Міністерства у справах ветеранів, юристи та керівники району і громад взяли в роботу для оперативного вирішення.
Разом до перемоги!