У рамках районної спартакіади на честь воїнів ЗСУ відбулися змагання з шахів

У Красноградському районі за ініціативи начальника районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА організовано проведення Спартакіади з видів спорту на честь воїнів Збройних Сил Україні, яку одноголосно підтримали керівники громад та спортивна спільнота району.
«У ці важкі часи для України, ми як ніколи, повинні бути обʼєднані, повинні бути разом! Щоденно та щохвилинно, разом в захисті рідної землі, в праці, в допомозі, в навчанні, в спорті, в повазі та шані тим, завдяки кому можемо жити і працювати. Ми боремося, ми живемо, ми переможемо!» – саме це і є основним ідейним мотивом організації районної спартакіади.
Сьогодні на базі місцевого будинку культури Сахновщинської територіальної громади серед команд територіальних громад району відбулися змагання з шахів.
Головним суддею змагань був суддя першої категорії України з шахів Сергій ТУГАЙ, який свого часу, через воєнні дії змушений був переселитися і тепер проживає у нас в Сахновщинській громаді.
Змагання проходили у двох категоріях: «чоловіки» та «жінки», переможцями в яких стали:
в особистій першості серед жінок:
І місце – Оксана Москаль (Красноградська ТГ);
ІІ місце – Поліна Тугай (Сахновщинська ТГ);
ІІІ місце – Вікторія Грезент (Кегичівська ТГ).
серед чоловіків:
І місце – Ілля Луценко (Красноградська ТГ);
ІІ місце – Артем Оганов (Сахновщинська ТГ);
ІІІ місце – Олександр Ломако (Кегичівська ТГ).
У командному заліку маємо такі результати:
І місце – Красноградська ТГ;
ІІ місце – Сахновщинська ТГ;
ІІІ місце – Кегичівська ТГ;
(4 місце – Зачепилівська ТГ, 5 місце – Старовірвська ТГ, 6 місце – Наталинська ТГ ).
Дякуємо усім учасникам, які долучились до змагань та вітаємо переможців! Спратакіада триває, попереду нові змагання і ми – разом!