З початку року видано понад 4600 направлень у межах проєкту «Армія відновлення»

На Харківщині продовжується реалізація проєкту «Армія відновлення», яка сприяє залученню безробітних громадян до відбудови країни.

Як зазначила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська, Харківщина тримає лідерство серед усіх регіонів України у цьому проєкті. До нього долучилося 53 громади області.

«До громад-лідерів за найбільшою кількістю виданих направлень сьогодні входять Барвінківська, Богодухівська, Балаклійська, Харківська, Лозівська громади.  Хочу наголосити, що «Армія відновлення» – це офіційна, тимчасова зайнятість та страховий стаж. Крім того, це можливість знайти постійну роботу. Усього з початку цього року видано 4659 направлень, а сума профінансованих коштів на заробітну плату учасникам суспільно корисних робіт становить 38,7 мільйона гривень», – сказала Віта Ковальська.

За інформацією Харківської обласної служби зайнятості, вже видано 19 874 направлення на суспільно корисні роботи з початку дії програми «Армія відновлення». Оплата праці становить до 10 650 грн за повний відпрацьований місяць. На виплату заробітної плати учасникам робіт вже профінансовано 154,5 мільйона гривень. Більше інформації про тимчасову зайнятість дізнавайтесь за посиланням.