Під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада з головами територіальних громад

Під головуванням начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА 13 березня 2024 року відбулася нарада з головами територіальних громад.
У обговоренні питань прядку денного також взяли участь ТВО ВП начальника Красноградського РТЦК та СП Олександр КОНЄВ та його заступник.
Присутні заслухали стан виконання завдань з призову мобілізаційних ресурсів, обговорили проєкт рекрутингу до Збройних Сил України, визначили головні завдання щодо виконання планових показників на наступний період. Зосереджено увагу на важливості виконання мобілізаційних завдань, організації роботи з оповіщення військовозобов’язаних та їх явки до пунктів збору. Під час обговорення наголошено на необхідності посиленого контролю з боку посадових осіб за оповіщенням військовозобов’язаних.
У зв’язку із змінами порядку призначення виплат на проживання для ВПО учасниками наради обговорено алгоритм прийому заяв від ВПО на продовження виплати допомоги на проживання з березня через Програмний комплекс Єдина інформаційна система соціальної сфери.
Заслухали інформацію про роботу робочої групи з обстеження хімічно небезпечних об’єктів та об’єктів зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів. Наразі робочою групою обстежено 53 таких об’єктів на території Красноградської, Наталинської, Кегичівської та Сахновщинської ТГ.
У порядку денному також обговорили основні організаційні питання щодо проведення спартакіади Красноградського району на честь воїнів Збройних сил України, яка відбудеться згідно плану протягом березня-квітня поточного року.
За підсумками наради начальником РВА надані відповідні доручення.