Відбулась нарада щодо реалізації Концепції розвитку МАСЦО

Сьогодні під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА та директора Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Івана СОКОЛА, за участі керівників громад району відбулась нарада щодо реалізації Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

“На сьогодні впровадження системи виявлення, аналізу, обліку й реагування на надзвичайні ситуації є пріоритетом у забезпеченні безпеки населення, а МАСЦО дасть змогу попереджати й інформувати мешканців про такі загрози в цілодобовому режимі”, – зазначає Іван СОКОЛ.

Також керівники обговорили питання щодо подальшої взаємодії з питань розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення.

В ході наради також обговорили питання мобілізації. Зокрема, щодо здійснення контролю за ходом проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів, рівень взаємодії між усіма причетними у цій сфері та проблемні питання.

Крім того, вирішили ряд питань, що виникають в процесі забезпечення життєдіяльності громад та району в цілому.