На Харківщині розробили проект відновлення відділень обласної клінічної лікарні

План з відбудови офтальмологічного, лікувального та учбово-діагностичного корпусів лікарні начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов презентував під час засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва.

З метою покращення якості надання медичних послуг, в офтальмологічному корпусі ОКЛ, планують провести реставраційні роботи та заміну обладнання. Зокрема, в Міністерстві охорони здоров’я готові забезпечити відділення новим обладнанням.

«Медична галузь Харківщини має відновлюватися вже зараз. Не зважаючи на те, що ми є прифронтовою областю і потерпаємо від ударів російських окупантів, наші лікарні мають відповідати найвищим міжнародним стандартам надання медичної допомоги», – зазначив Олег Синєгубов.

Влаштувати вхідні групи та заходи планують в лікувальному та учбово-діагностичному корпусах медзакладу.

«Готовий проєкт вже розроблено. Наразі повноцінне функціонування та якість послуг в лікувальному та учбово-діагностичному корпусах є дуже важливим для нас. Ці проекти розпочнуть реалізовувати з наступного місяця. Лише спільними зусиллями зможемо завершити відбудову», – додав Олег Синєгубов.