11 січня відбувся робочий візит до м. Красноград керівників та фахівців Департаменту соціального захисту населення, управління у справах ветеранів Харківської ОВА, Харківського обласного центру соціальних служб, Харківського обласного центру зайнятості, ГУ Пенсійного фонду України в області

Сьогодні відбувся робочий візит до м. Красноград керівників та фахівців Департаменту соціального захисту населення, управління у справах ветеранів Харківської ОВА, Харківського обласного центру соціальних служб, Харківського обласного центру зайнятості, ГУ Пенсійного фонду України в області. У ході візиту відбулася зустріч з ветеранами та членами сімей захисників та захисниць України.
Під час зустрічі учасники мали змогу отримати консультативну допомоги з питань соціального захисту, отримання пільг та пенсійних виплат, працевлаштування та зайнятості, інших питань реалізації ветеранської політики.
Також у ході візиту було відвідано обʼєкт, де реалізується соціально важливий проект з облаштування денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/ або насильства за ознакою статі (з кризовою кімнатою), що реалізовується за рахунок коштів державної субвенції та співфінансування громади.
«Під час війни кількість людей, які потребують підтримки, збільшується в рази. Тому, забезпечити якісне надання соціальних послуг, щоб максимально забезпечити кожному потребуючому необхідну підтримку – наше спільне завдання, яке є одним із пріоритетних», – наголошує начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко.