Під керівництвом начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася робоча нарада з головами територіальних громад

Під час наради було опрацьовано завдання доручень за результатами засідань Ради оборони Харківської області та визначено чіткі завдання щодо їх виконання. Зокрема, щодо виконання завдань з призову мобілізаційних ресурсів та виконання планових показників, координації та узгодження дій у сфері захисту об’єктів критичної інфраструктури, організації роботи пунктів незламності, тощо. Також обговорили заходи із посилення стійкості функціонування енергетичної системи та її роботи в зимовий період.
Крім того, розглянули питання щодо внесення даних ТГ до державної екосистеми управління відновленням DREAM, яка створює єдиний цифровий шлях та «єдине вікно» для всіх проєктів відбудови та модернізації, ініційованих громадами України. Платформа забезпечує їх прозору та ефективну реалізацію на національному, регіональному та місцевому рівнях.
Окремі проблемні питання, що були озвучені керівниками громад, вирішили спільно під час наради, інші – взяті на контроль до виконання.
Працюємо далі.