Начальник Красногралськоі РВА Віктор ВОЙТЕНКО разом з головами та заступниками голів громад, заступником голови районної ради та начальником Наталинської СВА доєдналися до засідання Конгресу в режимі онлайн

15 грудня 2023 року у Львові відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вже пʼяте засідання Конгресу. https://youtu.be/T5qK7c-vrz4?si=yiTAqtobTIMZUTm5
Начальник Красногралськоі РВА Віктор ВОЙТЕНКО разом з головами та заступниками голів громад, заступником голови районної ради та начальником Наталинської СВА доєдналися до засідання в режимі онлайн.
Порядок денний заходу був присвячений двом ключовим темам. Однією з них стала євроінтеграція України і співпраця з міжнародними партнерами. Другою – питання громад, міст та областей.
У межах нового формату засідання Конгресу місцевих та регіональних влад відбулося інтерактивне спілкування з представниками місцевої влади. Раніше на сайті Конгресу місцевих та регіональних влад були розміщені питання, які порушувались на попередніх засіданнях Конгресу та засіданнях Президії. Понад 900 голів громад шляхом голосування визначали найважливіші та найактуальніші питання. Ті, що набрали найбільше голосів, голови громад сьогодні особисто задали профільним міністрам.
Зокрема, були розглянути питання щодо процедури призову нових військовослужбовців за допомогою місцевого самоврядування, реабілітації військових, забезпечення українського теле-, радіо-, мобільного сигналу та інтернету.
Докладніше: https://bit.ly/3NtG0Ez