Звернення начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні в Україні день пам’яті. Ми згадуємо та вшановуємо ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих, які ціною власного життя прийняли доленосний виклик, аби захистити не тільки Україну, але й усе людство.
Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та самовідданості. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь.
Бажаю вам, шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.
Подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.
Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі.
Слава Героям-чорнобильцям.
З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО