Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з Міжнародним Днем волонтера

Волонтером не навчають бути, це поклик душі. Приймаючи участь у волонтерській діяльності розумієш, наскільки це важлива та відповідальна справа.

Кожен громадянин нашої держави у певній мірі долучається до безкорисливих справ, аби допомогти нашим воїнам, переселенцям, всім, хто потерпає через війну, яку принесли на нашу землю російські окупанти. Ми всі боремося за Перемогу – і внесок кожного та кожної – безцінний.

Завдяки волонтерам вдається здійснити неможливе, адже наші незламні українці допомагають людям у найгарячіших точках, збирають захмарні суми, аби придбати необхідні речі для фронту.

Навіть маленькі діти стали частиною великої боротьби – роблять вироби, співають, грають на музичних інструментах, щоб доєднатися до волонтерських ініціатив, щоб не залишатися осторонь, коли вся країна протистоїть ворогу.

Вдячний кожному та кожній з вас за ті зусилля, час, частинку серця, що ви даруєте людям і нашій країні. Миру та здоров’я вам і нехай нові задуми обов’язково здійсняться!

З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО