Входимо в зиму та консолідуємо зусилля

Через ускладнення погодних умов виникають випадки знеструмлення електромереж, ускладнення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг.
Усунення таких наслідків негоди потребує чіткої взаємодії, тому ДСНС, дорожники, енергетики, теплопостачальники та голови громад знаходяться на постійному звʼязку з начальником військової адміністрації Віктором ВОЙТЕНКОМ та спеціалістами, що відповідають за цей напрямок роботи.
Заступник керівника району Олександр КАЗАКОВ, начальник відділу економіки, агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства та екології Ігор ОВЧАРЕНКО разом з фахівцями відділу здійснюють постійний моніторинг ситуації, пов’язаної з погіршенням погодних умов, у взаємодії з громадами збирають оперативні дані, координують роботу відповідних служб з метою вчасного та належного вирішення позаштатних ситуацій, викликаних негодою.
У зв’язку з погіршенням погоди та штормовим попередженням аварійні бригади місцевих комунальних служб переведені у посилений режим чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби.
Головне – разом! Працюємо далі.